Pensioen Dr. Jan Gevaert

Beste allemaal

Hierbij wil ik al mijn patiënten danken voor hun jarenlange vertrouwen, daar ben ik zeer dankbaar voor! Ook jullie vriendelijke woorden, kaartjes en attenties hebben mij echt ontroerd. Weet echter dat ook ik veel van jullie geleerd heb, want ik heb gezien en meegeleefd hoe velen onder jullie ondanks fysiek en emotioneel lijden, bleven doorvechten en terug opstaan in het leven; dit heeft mij nederigheid geleerd en zelfrelativering. Jullie zijn de bouwstenen van het huis van mijn arts-zijn, dankjewel hiervoor!!

Maar ik ben gerust dat mijn kind “de oever” in goede handen wordt achtergelaten en niet verweesd achter zal blijven dankzij mijn jonge, verstandige collega’s met veel empathie en toewijding. De oever zal zijn toevlucht voor alle mensen met problemen blijven behouden!

Nogmaals hartelijk dank voor jullie vertrouwen en hopelijk komen we mekaar spoedig eens tegen om bij te babbelen! Vele groeten, Jan